Sidor

fredag 6 juni 2014

Information om bloggen

Hej!
Super kul att märka att vi har en hel del läsare på bloggen ! Vi hoppas att ni fått hjälp, inspiration och tips från denna blogg.

Vi känner att detta är en bra tidpunkt att poängtera några saker om bloggen. Lekarna vi skriver är inte påhittade av oss, utan vi enbart sammanställer dem på ett och samma ställe. De flesta av dessa lekar har vi lärt oss muntligt eller genom att vara med om dem, alltså skriver vi själva ner allting från minnet, alltså kan fel uppstå. Sedan finns det även maaassssor olika varianter av lekar, så den kan se annorlunda ut än vad just du är van vid. Man får jätte gärna säga till ( antingen personligen eller genom att skicka en kommentar) om man har en annan variant på leken, så lägger vi till den !

De flesta av dessa lekar har vi alltså lärt oss under vår tid som ledare i vår hemförsamling, men vi även tagit influenser från olika håll ( t.ex. så är en av lekarna inspirerad av en sådan som "lektes" på x3m ! )

Lägersäsongen har börjat för många, och vi hoppas att ni alla får trevliga läger med fint väder och givande stunder. Och kom ihåg, man får alltid kontakta oss, antingen komma och rycka i ärmen om vi råkar träffas, sätta ett meddelande på facebook eller skriva en komentar på bloggen!

Glad sommar !


Sedan tänkte jag lägga till några mysiga lägerbilder från förra sommaren och denna vårs hjälpledarskolning på mataskär ( de två första bilderna ) Kan ni gissa vilken lägergård bild nummer 3 & 4 är tagna från ? ;)










Inga kommentarer: